De Meeten 58

4706, NH Roosendaal

+31 88 276 2020

08:00 - 17:00 klantenservice

info@csnaandrijfassen.nl

24/7 e-mail ontvangst

Aandrijfas inruilen

Stuur uw defecte aandrijfas naar ons. Wij leveren u een vervangend exemplaar. Dit is een duurzame en kostenbesparende oplossing. Ons innovatieve machinepark en computermodellen stellen ons in staat om snel en precies aandrijfassen en componenten te produceren en te reviseren.

Reserveer capaciteit!

Ons uitgebalanceerde productieproces en onze specialisten zijn flexibel. Maar de capaciteit is niet oneindig. 

We verwerken aanvragen op volgorde van binnenkomst. Stuur een bericht of offerte aanvraag als er sprake is van urgentie.

opname in de Planning

Onze cardan experts controleren de binnengekomen vragen en aandrijfassen. Zij zorgen dat de benodigde capaciteit en onderdelen aanwezig is voor uw aandrijfas.

Onze logistieke dienstverleners zijn met zorg gekozen op snelheid en punctualiteit. In overleg met ons en onze klanten zorgen zij dat de aandrijfassen op de gewenste locatie komen.

Vraag informatie

Of stuur een bericht

Onze producten en diensten

Reparatie

Inruil en reparatie van aandrijfassen.

Onderdelen

Onderdelen van aandrijfassen.

Reviews

Stilstand van onze bulldozer kost kapitalen. Ongelooflijk genoeg leverde CSN zoals beloofd razendsnel en het bleek vakwerk.

Tijd is geld en dit bleek een gouden keuze.

Kevin

Met de handen in het haar toen onze bezorgtruck in de ochtend niet weg kon. De chauffeur stuurde een foto van het VIN nummer en dat was genoeg.

De volgende dag konden we weer op weg.

Jolanda