De Meeten 58

4706, NH Roosendaal

+31 88 276 2020

08:00 - 17:00 klantenservice

info@csnaandrijfassen.nl

24/7 e-mail ontvangst

Aandrijfas Reparatie

Vroeg of laat gaat een aandrijfas kapot. Vaak kan een aandrijfas gerepareerd worden. Onze reparatieservice gaat direct aan de slag nadat zij uw aandrijfas hebben ontvangen. Met ons Cardan Service Network zijn wij in staat om zeer snel de reparatie te voltooien en uw aandrijfas te retourneren.

Aandrijfas BAlanceren

Ook voor het balanceren van de aandrijfas ben je bij ons aan het juiste adres.

Aandrijfas onderhoud

Om continuïteit te optimaliseren, raden wij aan dat de componenten periodiek worden gecontroleerd. Ons gekwalificeerd personeel kan hiervoor zorgdragen. Tijdige controle en eventuele vervanging van componenten kan ongewenste stilstand van uw voertuig voorkomen.

Preventief vervangen

Zelfs met de juiste dimensionering en optimaal onderhoud is uitval van componenten in het kniegewricht nog steeds mogelijk nadat de levensduur van de lagers is overschreden. Om deze reden adviseren wij de preventieve vervanging van de relevante componenten. Lagerschade kan ook worden veroorzaakt door onvoorziene overbelasting.

Onze producten en diensten

Bedrijfsvoertuigen

Aandrijfassen voor bedrijfsvoertuigen.

Machines

Aandrijfassen voor industriële machines.

Bouw materieel

Aandrijfassen voor constructie voertuigen.

Reviews

Stilstand van onze bulldozer kost kapitalen. Ongelooflijk genoeg leverde CSN zoals beloofd razendsnel en het bleek vakwerk.

Tijd is geld en dit bleek een gouden keuze.

Kevin

Met de handen in het haar toen onze bezorgtruck in de ochtend niet weg kon. De chauffeur stuurde een foto van het VIN nummer en dat was genoeg.

De volgende dag konden we weer op weg.

Jolanda