Plaza 5B

4782, SL Moerdijk

+31 88 276 2020

08:00 - 17:00 klantenservice

info@csnaandrijfassen.nl

24/7 e-mail ontvangst

Wij zijn CSN Aandrijfassen Nederland

Wij zijn een onafhankelijke franchisepartner van WiCHMANN GmbH in Osnabrück, Duitsland. Zij produceren aandrijfassen voor de Nederlandse markt en zijn in diverse landen vertegenwoordigd. CSN Nederland BV maakt onderdeel uit van een groep bedrijven met een rijke historie van meer dan 50 jaar in de automotive truck markt, hydrauliek en de industrie.

Snel, deskundig en betrouwbaar

Met onze ervaring in de branche en als betrouwbare partner in techniek op zowel revisie gebied als productie, weten wij als geen ander wat er speelt in de markt. In Moerdijk staat een hypermoderne fabriek met unieke machines en vakkundig opgeleide medewerkers voor u klaar om, indien gewenst binnen 4 uur, een nieuwe of gereviseerde aandrijfas te produceren.

Stilstand tot een minimum beperken

Stilstand van uw wagenpark kost geld. Of u nu met het voertuig in een werkplaats staat of u staat met pech onderweg. Wij zorgen dat uw aandrijfas binnen 4 uur ter plaatse is of met nachtlevering de volgende morgen voor 08.00u. Zodra het voertuig gestrand is kunnen wij aan de slag: één belletje is genoeg.

Wij weten waar we aan werken

Onze passie voor techniek ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren en de snelheid waarmee we dat doen. Voor het produceren van uw aandrijfas hebben wij de oude niet op voorhand nodig. Het chassisnummer (VIN) is voor ons voldoende.