Plaza 5B

4782, SL Moerdijk

+31 88 276 2020

08:00 - 17:00 klantenservice

info@csnaandrijfassen.nl

24/7 e-mail ontvangst

Aandrijfassen van CSN

Bij CSN Aandrijfassen kunt u terecht voor hoogwaardige aandrijfassen voor diverse toepassingen en branches. CSN Aandrijfassen is gespecialiseerd in de productie en levering van verschillende soorten aandrijfassen, zoals kruiskoppelingen, cardankoppelingen en homokinetische aandrijfassen. Deze aandrijfassen zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen, waaronder in de automotive sector, de landbouw, de industrie en de maritieme sector.
 

De aandrijfassen van CSN worden op maat gemaakt en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kunnen ze optimaal presteren onder zware omstandigheden en bij hoge belastingen. Naast de productie van aandrijfassen biedt CSN ook onderhoud en reparatie van aandrijfassen aan. Hierdoor kunnen klanten hun aandrijfassen bij CSN laten repareren of reviseren, waardoor ze langer meegaan en optimaal blijven presteren.

CSN Aandrijfassen beschikt over een uitgebreide voorraad van verschillende soorten aandrijfassen, waardoor de levertijden kort zijn en er snel geleverd kan worden. Daarnaast biedt CSN ook de mogelijkheid om aandrijfassen op maat te produceren, zodat deze perfect aansluiten op de specifieke wensen en behoeften van klanten. CSN staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten en de uitstekende service die zij biedt aan haar klanten.

Kortom, bij CSN vindt u hoogwaardige aandrijfassen voor diverse toepassingen en branches. Met de mogelijkheid om aandrijfassen op maat te produceren en een uitstekende service biedt CSN haar klanten de perfecte oplossing voor hun aandrijfas behoeften.

AANDRIJFAS VERVANGEN

Aandrijfas kapot? Naast onze productie van aandrijfassen, biedt CSN ook deskundig onderhoud en reparatie van aandrijfassen aan. Klanten kunnen vertrouwen op onze ervaring en vakmanschap om hun aandrijfassen te laten repareren of reviseren, waardoor de levensduur wordt verlengd en optimale prestaties behouden blijven.

Daarnaast kunnen de aandrijfassen ook vervangen worden. Dit gaat gemakkelijk door het inruilen van de aandrijfas. Stuur uw defecte aandrijfas naar ons toe en wij leveren een vervangend exemplaar. Klik voor meer informatie en vraag gemakkelijk informatie aan.

AANDRIJFAS ZOEKEN – AANDRIJFAS SCANIA, AANDRIJFAS MERCEDES EN DERGELIJKE

Vind gemakkelijk en snel jouw specifieke aandrijfas op basis van een omschrijving of OE nummer. CSN biedt een uitgebreide selectie aandrijfassen, waaronder kenmerkende aandrijfassen die perfect geschikt zijn voor voertuigen van specifieke merken. Onze hoogwaardige aandrijfassen worden vervaardigd in onze fabriek in Nederland. Ontdek welke aandrijfas precies past bij jouw behoeften door op de onderstaande knop te drukken of te klikken op meer informatie.

Waarom CSN Aandrijfassen

Met een diepgaande focus op kwaliteit biedt CSN niet alleen aandrijfassen van topkwaliteit, maar
ook expertise en meer dan 50 jaar ervaring.

Onze op maat gemaakte aandrijfas wordt ontworpen om aan specifieke eisen van jouw voertuig of machine te voldoen en worden ze vervaardigd volgends de hoogste standaarden.

Kwaliteit staat bij CSN voorop, waardoor je kunt vertrouwen op duurzame en betrouwbareprestaties, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Dankzij onze diepgewortelde expertise en uitgebreide ervaring zijn wij in staat om oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw specifieke eisen. Kies voor CSN Aandrijfassen en ervaar de perfecte combinatie van aandrijfas kwaliteit, snelle service, en bewezen expertise.

Meer informatie

Wij zijn een onafhankelijke franchisepartner van WiCHMANN GmbH in Osnabrück, Duitsland. Zij produceren aandrijfassen voor de Nederlandse markt en zijn in diverse landen vertegenwoordigd.

CSN Nederland BV maakt onderdeel uit van een groep bedrijven met een rijke historie van meer dan 50 jaar in de automotive truck markt, hydrauliek en de industrie. Heeft u machines die wel een revisie beurt kunnen gebruiken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dat kan op ons telefoonnummer 088 276 20 20 of stuur een mail naar info@csnaandrijfassen.nl

Heeft u alle gegevens bij de hand? Dan kunt u ook het formulier hieronder invullen.

VRAAG INFORMATIE​

Onze producten en diensten

Bedrijfsvoertuigen

Aandrijfassen voor bedrijfsvoertuigen.

Machines

Aandrijfassen voor industriële machines.

Bouw materieel

Aandrijfassen voor constructie voertuigen.

Reviews

Onze ervaring met CSN Aandrijfassen is heel goed.
We zijn super tevreden over de service en we willen ook zeker de complimenten aan het personeel geven.

Klant- en servicegericht en heel vriendelijk.

Perry van Varik

Van Varik Techniek – Hillegom

CSN Aandrijfassen Nederland hebben meerdere speciale assen voor ons mogen repareren en balanceren. Om de assen weer in te kunnen zetten hebben de mannen van CSN een bijzondere job gedaan, snel, vakkundig en zeer correcte prijzen. Bovendien door de snelle offerte wist ik meteen waar ik aan toe was. Prima!

Jos De Meijer

Bartels B.V. – Moerstraten