De Meeten 58

4706, NH Roosendaal

+31 88 276 2020

08:00 - 17:00 klantenservice

info@csnaandrijfassen.nl

24/7 e-mail ontvangst

Aandrijfassen van CSN

Bij CSN Aandrijfassen kunt u terecht voor hoogwaardige aandrijfassen voor diverse toepassingen en branches. CSN Aandrijfassen is gespecialiseerd in de productie en levering van verschillende soorten aandrijfassen, zoals kruiskoppelingen, cardankoppelingen en homokinetische aandrijfassen. Deze aandrijfassen zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen, waaronder in de automotive sector, de landbouw, de industrie en de maritieme sector.
 

De aandrijfassen van CSN worden op maat gemaakt en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kunnen ze optimaal presteren onder zware omstandigheden en bij hoge belastingen. Naast de productie van aandrijfassen biedt CSN ook onderhoud en reparatie van aandrijfassen aan. Hierdoor kunnen klanten hun aandrijfassen bij CSN laten repareren of reviseren, waardoor ze langer meegaan en optimaal blijven presteren.

CSN Aandrijfassen beschikt over een uitgebreide voorraad van verschillende soorten aandrijfassen, waardoor de levertijden kort zijn en er snel geleverd kan worden. Daarnaast biedt CSN ook de mogelijkheid om aandrijfassen op maat te produceren, zodat deze perfect aansluiten op de specifieke wensen en behoeften van klanten. CSN staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten en de uitstekende service die zij biedt aan haar klanten.

Kortom, bij CSN vindt u hoogwaardige aandrijfassen voor diverse toepassingen en branches. Met de mogelijkheid om aandrijfassen op maat te produceren en een uitstekende service biedt CSN haar klanten de perfecte oplossing voor hun aandrijfas behoeften.


Vind hier uw unieke aandrijfas

Meer informatie

Wij zijn een onafhankelijke franchisepartner van WiCHMANN GmbH in Osnabrück, Duitsland. Zij produceren aandrijfassen voor de Nederlandse markt en zijn in diverse landen vertegenwoordigd.

CSN Nederland BV maakt onderdeel uit van een groep bedrijven met een rijke historie van meer dan 50 jaar in de automotive truck markt, hydrauliek en de industrie. Heeft u machines die wel een revisie beurt kunnen gebruiken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dat kan op ons telefoonnummer 088 276 20 20 of stuur een mail naar info@csnaandrijfassen.nl

Heeft u alle gegevens bij de hand? Dan kunt u ook het formulier hieronder invullen.

VRAAG INFORMATIE​

Onze producten en dienstenBedrijfsvoertuigen

Aandrijfassen voor bedrijfsvoertuigen.Machines

Aandrijfassen voor industriële machines.Bouw materieel

Aandrijfassen voor constructie voertuigen.

Previous
Next

Reviews

Onze ervaring met CSN Aandrijfassen is heel goed.
We zijn super tevreden over de service en we willen ook zeker de complimenten aan het personeel geven.

Klant- en servicegericht en heel vriendelijk.

Perry van Varik

Van Varik Techniek – Hillegom

CSN Aandrijfassen Nederland hebben meerdere speciale assen voor ons mogen repareren en balanceren. Om de assen weer in te kunnen zetten hebben de mannen van CSN een bijzondere job gedaan, snel, vakkundig en zeer correcte prijzen. Bovendien door de snelle offerte wist ik meteen waar ik aan toe was. Prima!

Jos De Meijer

Bartels B.V. – Moerstraten