Plaza 5B

4782, SL Moerdijk

+31 88 276 2020

08:00 - 17:00 klantenservice

info@csnaandrijfassen.nl

24/7 e-mail ontvangst

Cardan aandrijfas

Een cardanas, ook bekend als een cardan aandrijving is een veelzijdig component. Dit mechanische component wordt gebruikt om roterende bewegingen over te brengen van een aandrijfmotor naar een component. De as omvat een cilinderbuis, flenzen, kruiskoppelingen en een verschuiving.

Er zijn verschillende soorten cardan aandrijfassen beschikbaar, afhankelijk van de behoeften van het specifieke voertuig/machine. Zo zijn er bijvoorbeeld 1-delige (PTO as), 2-delige, 3-delige cardan aandrijfassen.

De cardanas is een veelzijdig onderdeel wat wordt gebruikt bij diverse voortuigen. Denk hierbij aan vrachtwagens, personenauto’s, lichte bedrijfsvoertuigen, kranen, landbouwmachines en grondwerkmachines.

FUNCTIE CARDAN AANDRIJFAS

De cardan aandrijfas wordt gebruikt om roterende bewegingen over te brengen van een aandrijfmotor naar component. Het is een belangrijk onderdeel van het voertuig of de machine. Zonder aandrijfas werkt het mechanisme niet en daarom is het goed om in de gaten te houden of dit onderdeel nog goed werkt. De cardanas vervangen is daarom een goed idee als het onderdeel versleten is, anders loop je snel tegen nog meer problemen aan.

AANDRIJFAS MERCEDES

De aandrijfassen van Mercedes zijn een onderdeel van het assortiment van CSN aandrijfassen. Deze aandrijfassen passen op Mercedes voertuigen. Deze assen worden geproduceerd in onze fabriek in Nederland. Druk op onderstaande button om te vinden welke specifieke aandrijfas past op basis van je omschrijving of OE nummer.

CARDANAS REPARATIE EN REVISIE

Voor de veiligheid en efficiëntie van het voertuig en het behoud van de levensduur is revisie van cardanassen van belang. Dit is een kritische procedure die inspectie, testen en indien nodig reparaties omvat. Bij de cardanas revisie ligt de focus op het verlengen van de aandrijfas, door grondig te inspecteren op onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage. Bekijk meer informatie over cardanas revisie en ontdek de mogelijkheden van CNS Aandrijfassen.

WAAROM CSN AANDRIJFASSEN?

Ontdek de voordelen van CSN Aandrijfassen voor al jouw behoeften op het gebied van cardan aandrijving. Met een diepgewortelde focus op kwaliteit, biedt CSN Aandrijfassen niet alleen hoogwaardige cardanassen, maar ook een schat aan expertise en ervaring die meer dan 50 jaar bestaat.

Onze cardan aandrijvingen zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke eisen van jouw voertuig of machine en ze worden geproduceerd volgens de hoogste normen. Bij CSN staat kwaliteit centraal, waardoor je kunt vertrouwen op duurzame en betrouwbare prestaties, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Bij CSN begrijpen we de waarde van tijd, en we streven ernaar om jouw behoeften snel en efficiënt te vervullen.

Meer informatie

Wij zijn een onafhankelijke franchisepartner van WiCHMANN GmbH in Osnabrück, Duitsland. Zij produceren aandrijfassen voor de Nederlandse markt en zijn in diverse landen vertegenwoordigd. CSN Nederland BV maakt onderdeel uit van een groep bedrijven met een rijke historie van meer dan 50 jaar in de automotive truck markt, hydrauliek en de industrie.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dat kan op ons telefoonnummer 088 276 20 20 of stuur een mail naar info@csnaandrijfassen.nl

Heeft u alle gegevens bij de hand? Dan kunt u ook direct het formulier hieronder invullen.

VRAAG INFORMATIE​

Onze producten en diensten

Bedrijfsvoertuigen

Aandrijfassen voor bedrijfsvoertuigen.

Machines

Aandrijfassen voor industriële machines.

Bouw materieel

Aandrijfassen voor constructie voertuigen.

Reviews

Onze ervaring met CSN Aandrijfassen is heel goed.
We zijn super tevreden over de service en we willen ook zeker de complimenten aan het personeel geven.

Klant- en servicegericht en heel vriendelijk.

Perry van Varik

Van Varik Techniek – Hillegom

CSN Aandrijfassen Nederland hebben meerdere speciale assen voor ons mogen repareren en balanceren. Om de assen weer in te kunnen zetten hebben de mannen van CSN een bijzondere job gedaan, snel, vakkundig en zeer correcte prijzen. Bovendien door de snelle offerte wist ik meteen waar ik aan toe was. Prima!

Jos De Meijer

Bartels B.V. – Moerstraten