De Meeten 58

4706, NH Roosendaal

+31 88 276 2020

08:00 - 17:00 klantenservice

info@csnaandrijfassen.nl

24/7 e-mail ontvangst

Cardan aandrijfas

Een cardanas, ook wel aandrijfas genoemd, is een mechanische component die wordt gebruikt om roterende bewegingen over te brengen van een aandrijfmotor naar component. Het cilinderbuis, flenzen, kuisstukken en een verschuiving.

Er zijn verschillende soorten cardan aandrijfassen beschikbaar, afhankelijk van de behoeften van het specifieke voertuig/machine. Zo zijn er bijvoorbeeld 1-delige (PTO as), 2-delige, 3-delige cardan aandrijfassen.

De cardan aandrijfas is een zeer veelzijdige component, die wordt gebruikt in de meeste Trucks, personenvoertuigen, lichte bedrijfsvoertuigen, kranen, landbouwmachnies en grondwerkmachines. Ook in de scheepsbouw komen cardan aandrijfassen veelvuldig voor.

Meer informatie

Wij zijn een onafhankelijke franchisepartner van WiCHMANN GmbH in Osnabrück, Duitsland. Zij produceren aandrijfassen voor de Nederlandse markt en zijn in diverse landen vertegenwoordigd. CSN Nederland BV maakt onderdeel uit van een groep bedrijven met een rijke historie van meer dan 50 jaar in de automotive truck markt, hydrauliek en de industrie.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dat kan op ons telefoonnummer 088 276 20 20 of stuur een mail naar info@csnaandrijfassen.nl

Heeft u alle gegevens bij de hand? Dan kunt u ook direct het formulier hieronder invullen.

VRAAG INFORMATIE​

Onze producten en diensten

Bedrijfsvoertuigen

Aandrijfassen voor bedrijfsvoertuigen.

Machines

Aandrijfassen voor industriële machines.

Bouw materieel

Aandrijfassen voor constructie voertuigen.

Reviews

Onze ervaring met CSN Aandrijfassen is heel goed.
We zijn super tevreden over de service en we willen ook zeker de complimenten aan het personeel geven.

Klant- en servicegericht en heel vriendelijk.

Perry van Varik

Van Varik Techniek – Hillegom

CSN Aandrijfassen Nederland hebben meerdere speciale assen voor ons mogen repareren en balanceren. Om de assen weer in te kunnen zetten hebben de mannen van CSN een bijzondere job gedaan, snel, vakkundig en zeer correcte prijzen. Bovendien door de snelle offerte wist ik meteen waar ik aan toe was. Prima!

Jos De Meijer

Bartels B.V. – Moerstraten