Plaza 5B

4782, SL Moerdijk

+31 88 276 2020

08:00 - 17:00 klantenservice

info@csnaandrijfassen.nl

24/7 e-mail ontvangst

Revisie van Cardanassen

Cardanas revisie is een kritische procedure die inspectie, testen en indien nodig reparaties omvat. Bij de revisie van een Cardanas wordt de nadruk gelegd op het verlengen van de aandrijfas, door zorgvuldig te kijken naar onderdelen die kwetsbaar zijn of snel slijten. Onze grondige inspectie richt zich op lagers, verschuiving en hoogteslag, waarbij we streven naar optimale prestaties. Aandrijfas revisie is van belang voor de veiligheid en efficiëntie van het voertuig/machine, evenals voor het behoud van hun levensduur.

CSN Aandrijfassen beschikt al meer dan 50 jaar over de kennis en ervaring om uw cardanas zorgvuldig te reviseren. Klanten kunnen vertrouwen op onze expertise op het gebied van verlengen, repareren of reviseren waardoor de levensduur wordt verlengd en optimale prestaties behouden blijven.

Aandrijfassen van CSN

CSN Aandrijfassen is specialist in de productie en levering van verschillende aandrijfassen in diverse toepassingen. De aandrijfassen zijn geschikt voor diverse sectoren zoals de automotive, landbouw, industrie en maritieme sector.

Naast het op maat maken van aandrijfassen biedt CSN uitgebreide diensten op het gebied van aandrijfas reparatie en revisie. Daarnaast kan je bij ons ook de aandrijfas verlengen. CSN staat garant voor duurzame oplossingen die aan de hoogste normen voldoen.

Over CSN

CSN staat bekend om het op maat maken van hoogwaardige aandrijfassen die uitblinken onder zware omstandigheden en bij hoge belastingen. Met ons ambachtelijke vakmanschap voldoen onze aandrijfassen aan de strengste normen.

Met meer dan 50 jaar aan kennis en ervaring heeft CSN Aandrijfassen de expertise om uw cardanas met precisie te reviseren. Of het nu gaat om aandrijfas reparatie, cardanas revisie of een aandrijfas verlengen, wij staan garant voor hoogwaardig vakmanschap en dienstverlening.

Meer informatie

Wij zijn een onafhankelijke franchisepartner van WiCHMANN GmbH in Osnabrück, Duitsland. Zij produceren aandrijfassen voor de Nederlandse markt en zijn in diverse landen vertegenwoordigd.

CSN Nederland BV maakt onderdeel uit van een groep bedrijven met een rijke historie van meer dan 50 jaar in de automotive truck markt, hydrauliek en de industrie. Heeft u machines die wel een revisie beurt kunnen gebruiken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dat kan op ons telefoonnummer 088 276 20 20 of stuur een mail naar info@csnaandrijfassen.nl

Heeft u alle gegevens bij de hand? Dan kunt u ook het formulier hieronder invullen.

VRAAG INFORMATIE​

Onze producten en diensten

Bedrijfsvoertuigen

Aandrijfassen voor bedrijfsvoertuigen.

Machines

Aandrijfassen voor industriële machines.

Bouw materieel

Aandrijfassen voor constructie voertuigen.

Reviews

Onze ervaring met CSN Aandrijfassen is heel goed.
We zijn super tevreden over de service en we willen ook zeker de complimenten aan het personeel geven.

Klant- en servicegericht en heel vriendelijk.

Perry van Varik

Van Varik Techniek – Hillegom

CSN Aandrijfassen Nederland hebben meerdere speciale assen voor ons mogen repareren en balanceren. Om de assen weer in te kunnen zetten hebben de mannen van CSN een bijzondere job gedaan, snel, vakkundig en zeer correcte prijzen. Bovendien door de snelle offerte wist ik meteen waar ik aan toe was. Prima!

Jos De Meijer

Bartels B.V. – Moerstraten